DJ Sash! käynnistää ysäriklubin Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin We Love The 90’s -ysärifestivaalin Stara Stagella yhtenä päätähtenä esiintynyt konemusiikin supertähti DJ Sash! on tuttu näky suomalaisilla keikkalavoilla, ja miehen matka suuntautuu Suomeen jälleen tänä viikonloppuna, kun Tampereen Hullu Poro käynnistää säännölliset ysäriklubit.

Kuukausittaisen klubin ensimmäisenä tähtenä nähdään Tampereella huomenna perjantaina Ecuador, Encore Une Fois ja Adelante -hiteillään maailmanmaineeseen noussut Sash! Marraskuun ysäribileissä lavalle nousee niin ikään Stara Stagella esiintynyt suomalainen Spandex, joka esittää omien kappaleidensa lisäksi vauhdikkaan kattauksen 90-luvun suurimpia dancehittejä. Jatkossa luvassa on kuukausittain kotimaisia ja ulkomaisia dancetähtiä.

1990-luvun tanssimusiikki on ollut jo vuosien ajan lähes bileissä kuin bileissä tanssituinta musiikkia, mutta vasta parin viime vuoden aikana Suomeen on rantautunut varsinainen ysärimania. Sen seurauksena We Love The 90’s -festivaali lähtee loppuvuodesta kiertueelle, kun massiiviset ysäribileet järjestetään 22. marraskuuta Lempäälän Ideaparkissa, 5. joulukuuta Turun Radio City Areenalla ja 13. joulukuuta Seinäjoella Seinäjoki Areenalla. Esiintymässä nähdään muun muassa Pandora ja Basic Element.