Justin Bieber treffeillä Kendall Jennerin kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Popin supertähti Justin Bieber on nähty treffeillä Kendall Jennerin kanssa. Pari nautti yhdessä lounaasta pariisilaisessa ravintolassa. Kiivaasta luonteestaan tunnettu Bieber suuttui ravintolan edessä piirittäneille paparazzeille, sillä poppari huuteli kuvaajille törkeyksiä ja näytti käsimerkkejä.

Kendall Jenner on luonut itselleen nimeä mallina. Hänet tunnetaan entuudestaan realityohjelmasta, jossa seurataan Kardashianin perheen arkea. Kendall on yksi perheen sisaruksista. Pariisin muotiviikot ovat saaneet monet supertähdet saapumaan kaupunkiin, joten ei ole, että Justin Bieber on samaan aikaan Jennerin kanssa Pariisissa.

Justin Bieber on aiemmin viikolla nähty useaan otteeseen laulaja Selena Gomezin seurassa. Parin on huhuttu lämmittelevän suhdettaan. Myös Selena on viihtynyt muotiviikoilla. Se, että Bieber deittailee Kendall Jenneriä viittaa vahvasti siihen, että suhde Selenan kanssa on ohi. Ainakin toistaiseksi.