Katie Price laulutunneilla – tekee paluuta musiikkiuralle?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Povipommi Katie Price on huhujen mukaan suunnittelemassa paluuta esiintymislavoille. Tähtönen on nimittäin aloittanut laulutunnit ja toivoo kehittyvänsä laulajana. Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Price haluaa luoda musiikkiuraa itselleen.

Katie on julkaissut useita singlejä vuosien varrella, ja hän on muun muassa edustanut Britanniaa Euroviisuissa. Katien lähipiiristä on kerrottu, että laulaminen on vain harrastus. Perhe ja parisuhdekuviot pitävät hänet kiireisenä, eikä musiikille jää tarpeeksi aikaa.

Daily Mail -lehden mukaan tähti ei ole kiistänyt, etteikö comeback olisi käynyt hänen mielessään. Toistaiseksi tähti aikoo keskittyä perheeseensä. Tulevaisuuden suunnitelmat ovat vielä auki, mutta yksi asia on tähden mukaan varmaa, nimittäin se, että häntä ei tulla enää näkemään euroviisuissa.