Kissa kuin Houdini – piilokamera paljasti piilevän taidon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Häkkielämä ei sovi kaikille. Muutama kuukausi sitten verkossa julkaistulla videolla kissa onnistuu avaamaan häkin lukon ja pakenee. Kissan hoitajat olivat ihmetelleet miten kissa on päässyt häkistään ulos, ja he asensivat piilokameran kuvaamaan kissan touhuja. Kissa osoittautuu pakenemisen mestariksi.

YouTube
YouTube

Olemme aiemmin kertoneet koirasta, joka osasi avata ikkunan kahvaa kääntämällä. Sitä ennen jaoimme tarinan kissasta, joka osasi avata ulko-oven. Nyt näiden mestarikarkureiden joukkoon on liittynyt kissa, joka osaa avata häkkinsä lukon.

Hauskassa videossa kissa taiteilee itsensä vapaaksi kahdesta eri häkistä. Tätä mirriä eivät lukot pidättele. Kissan hoitajat joutuvat nyt keksimään uudenlaisen lukon kissaa varten. Kissan on siis syytä kehittää tiirikointitaitojaan, jotta pääsee uudesta häkistä vapaaksi.