Lisa Opie treenasi bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Neitsytsaaret USA -tittelin voittanut Lisa Opie valittiin myös Miss Nationwide -tittelin saajaksi vuonna 2014. Neitokainen on siitä lähtien on ollut kuumaa valuuttaa viihdelehtien sivuilla, ja hänet on nähty lukuisissa vähäpukeisissa kuvissa.

Nyt Lisa on kuvattu treenaamassa bikineissä puistossa, jossa hän keräsi runsaasti silminnäkijöitä ympärilleen. Aamuinen venyttelysessio ei jäänyt keneltään ohikulkijalta huomaamatta. Lisa aloittaa pian uuden The Fashion Hero -realitysarjansa kuvaukset Meksikossa.

23-vuotias kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusaamisen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.