Mies etsi tyttöystävälleen seksikumppania kadulla – näin moni suostui

Viihdeuutiset · Annika Kela

Piilokameralla kuvatulla videolla mies etsi rantakadulla petiseuraa tyttöystävälleen. Tilanteesta teki omituisemman vielä se, että tyttöystävä seisoi miehen vieressä. Mies kyseli ihmisiltä suostuisivatko he siihen, että hän seuraa touhuja vierestä. Ihmisten reaktiot olivat yllättäviä.

YouTube
YouTube

Ällistyttävän moni kadulla kävelevistä ihmisistä oli valmis ottamaan haasteen vastaan. Pariskunta kertoi ihmisille, että he haluaisivat kokeilla jotain uutta. Se näytti riittävän syyksi sille, että asian eteen voisi uhrautua. Joitain ihmisistä ei olisi edes haitannut se, että tytön poikaystävä seuraisi vierestä.

Videon kuvanneet ihmiset olivat huvittuneita lopputuloksesta. Heidän mukaansa vapaaehtoisia oli aivan liian monta. Parin ehdotuksesta kieltäytyneet ihmiset olivat pääsääntöisesti parisuhteessa. Muut sen sijaan suostuivat pyyntöön pienen taivuttelun jälkeen.