P. Diddy ylisti Jennifer Lopezin takapuolta – näin JLo vastasi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijänä ja laulajana tunnettu Jennifer Lopez on hijattain julkaissut kappaleen nimeltä Booty. Kyseisen kappaleen musiikkivideossa on pääosassa Lopezin kuuluista takapuoli. Räppäri P. Diddy on nyt kommentoinut Jenniferin peppua ylistävin sanoin.

Räppäri sanoi että Jenniferin takapuolessa on jotain erityistä. Hänen mielestään se, kuinka Jennifer pyörittää takapuoltaan, on taidetta. Diddy sanoi, että Kim Kardashianin takapuoli ei vedä vertoja latinokaunottaren takamukseen.

Kun Jennifer saapui Access Hollywoodin haastatteluun, näytettiin hänelle Diddyn kommentit. Lopez alkoi saman tien kikattaa kuin pikkutyttö. Laulajatar kertoi, että hänellä on räppärin kanssa todella lämpimät välit. Pari seurusteli 15 vuotta sitten ja ovat edelleen ystäviä. Lopezin fanit ovat varmasti samaa mieltä räppärin kanssa.