Pesukarhu näytti roskakuskille kuka määrää – tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pesukarhut tunnetaan muun muassa siitä, että ne tonkivat ihmisten roska-astioita syötävän toivossa. Ihmiset heittävät usein täysin syömäkelpoista ruokaa roskiin, ja siitähän pesukarhut ovat mielissään.

YouTube
YouTube

Eräänä iltana Missourin osavaltiossa roskakuskin työ keskeytyi, sillä pesukarhu ei halunnut päästää häntä jatkamaan matkaansa. Roska-astioita tonkimassa ollut pesukarhu kohtasi roskakuskin, joka teki työtään ja hätisti pesukarhun pois roskien seasta. Laitettuaan roska-astioiden sisällön autoonsa, mies huomasi jotain omituista. Pesukarhu oli kiivennyt hänen roska-autonsa sivupeiliin ja roikkui siinä. Mies nousi autoonsa ja yritti tehdä lähtöä, mutta pesukarhu ei hellittänyt otettaan.

Useista lähtöyrityksistä huolimatta pesukarhu ei päästänyt irti auton peilistä. Roskakuski päätti avata ovensa ja hätistää karhun tiehensä. Sekään ei onnistunut. Lopulta kuski peruutti autollaan ja peruutuksen merkkiääni tehosi sitkeään otukseen. Karhu häipyi omille teilleen ja roskakuski pääsi jatkamaan kierrostaan.