Teknologiahype lähtenyt käsistä? Parodiavideo kiteyttää olennaisen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joka kerta kun suuret teknologiajätit paljastavat tuovansa markkinoille jotain uutta, alkavat ihmiset villiintyä. Joillekin ihmisille on tärkeintä, että he ovat muita edellä teknologiassa. Kavereille on kiva esitellä laitetta, joka on uudempi ja parempi kuin heidän laitteensa.

Netissä on nyt julkaistu parodiavideo teknologiaan liittyvästä hypetyksestä. Parodia saa alkunsa, kun henkilöhaastattelussa mies kertoo uudesta kiehtovasta innovaatiosta, joka mullistaa maailman. Keksinnön nimi on MyBook. Tuote josta kukaan ei ole ottanut selvää, luo nopeasti valtavan massavillityksen.

MyBook on jokaisen huulilla ja jokainen haluaa sellaisen. Ihmiset puhuvat siitä kaduilla, lehdissä ja sosiaalisessa mediassa. Eräs mies jopa alkaa jonottaa kadulla saadakseen laitteen ensimmäisenä. Lopulta videossa kerrotaan, mikä MyBook on. Hauska video kuvastaa hyvin sitä, minkälainen hypetys teknologian ympärillä on.