Koira putosi kuumaan tervaan – uskomaton pelastustarina

Viihdeuutiset · Annika Kela

Intiassa asustelevalle koiralle oli käydä huonosti. Koira putosi tervakuoppaan päätään myöten. Ihmisten nopean toiminnan ansiosta karvakuono selvisi tapauksesta hengissä. Selviytyminen ei kuitenkaan ollut itsestäänselvyys, sillä pelastusoperaatio kesti kaksi päivää.

YouTube
YouTube

Pelastusoperaatio sai alkunsa siitä, kun eräs mies huomasi koiran tervakuopan reunalla. Koira oli pudonnut kuoppaan ja kiivennyt viimeisillä voimillaan sieltä ylös. Kuuman tervan jäähdyttyä oli koiran turkki jähmettynyt tervaseoksesta kivikovaksi. Pelastajat kertoivat, että he alkoivat hieroa koiran turkista tervaa pois kasviöljyä käyttäen.

Hätään joutuneella koiralla ei ollut aavistustakaan siitä mitä ympärillä tapahtui. Daily Mail -lehden mukaan koira on sittemmin kuitenkin jo toipunut tapauksesta. Koira on saanut kiiltävän turkkinsa takaisin ja elää tyytyväisenä Rajasthanissa sijaitsevassa löytöeläinkodissa.