Silkkaa luksusta! 60-metrinen huvijahti kuin unelmista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Verkossa on julkaistu esittely jahdista, jonka voisi kuvitella esimerkiksi James Bond elokuvaan. Italialainen yritys CRN on esitellyt upean 60 metrisen J’ade-jahdin yleisölle. Jahti oli näytillä kesällä Monaco Yaht Show -tapahtumassa, ja siitä kuvattu video saa katsojan hiljaiseksi.

YouTube
YouTube

Valtavan kokoinen jahti sisältää oman kuntosalin, uima-altaan ja kymmenen hyttiä. Kannelle voi laskeutua helikopterilla tai halutessaan voi parkkeerata moottoriveneen sille tarkoitettuun talliin. Mikäli moottorivenettä ei säilytetä tallissa, toimii veneallas uimakelpoisena merivesialtaana.

Kodinkoneet ja laitteet ovat luonnollisesti viimeisintä teknologiaa, ja jahti on kuin hotelli veden päällä. Se on myös kokonsa puolesta niin valtava, että sitä voisi luulla pieneksi kerrostaloksi. J’ade on voittanut 2013 vuoden jahti -palkinnon kansainvälisessä venetapahtumassa.