Jen Selter ei jätä kylmäksi – jo 4 600 000 seuraajaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newtorkilainen Jen Selter ryhtyi taannoin julkaisemaan kuviaan Instagramissa. Otoksissa korostui yleensä hänen poikkeuksellisen muodokkaaksi treenattu takapuolensa, jota hän myös kuvissa usein treenaa. Neitokainen sai nopeasti miljoonia seuraajia, ja nyt niitä on 4,6 miljoonaa.

20-vuotias newyorkilaisneito on jälleen julkaissut Instagramissa näyttävää kuvamateriaalia miljoonien seuraajiensa iloksi. Tuoreissa otoksissa Jen Selter esittelee täydellistä vartaloaan.

Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. New Yorkin asukkaalta on odotettavissa muun muassa kirja ja televisioprojekteja. Jen ansaitsee nykyään rahaa esimerkiksi endorsement-sopimusten avulla. Jen Selterillä lienee Instagramin parhaiten muodostunut ja seuratuin takapuoli. Kuvien seuraajamäärä on sittemmin kasvanut räjähdysmäisesti, ja muun muassa Rihanna seuraa Jenin peppukuvia. Yksittäiset kuvat saavat jopa lähes 100.000 tykkäystä.