Jennifer Lopezin tytär on kuin äitinsä kaksoisolento

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uunituoreen Booty-hitin esittäjä Jennifer Lopez joutui viikonloppuna auto-onnettomuuteen, mutta poptähti selvisi ilman vaurioita. Booty-musiikkivideon myötä laulajattaren ex-rakas P. Diddy innostui hehkuttamaan Lopezin takapuolta televisiossa.

Jennifer Lopezilla on viisivuotias Emme-tytär, joka tulee tuoreen kuvan perusteella muistuttamaan melkoisesti äitiään. 45-vuotias laulajatar jakoi nimittäin Instagramissa selfie-kuvan, jossa hän istuu auton kyydissä aurinkolasit silmillään ja turkis kaulallaan. Tämän jälkeen hänen tyttärensä otti itsestään samanlaisen kuvan, ja Jennifer jakoi molemmat kuvat Instagram-tilillään.

45-vuotias Jennifer Lopez on lähtöisin New Yorkin Bronxista. Hän aloitti uransa tunnettujen artistien ja yhtyeiden taustatanssijana. Jennifer on ollut kihloissa näyttelijä Ben Affleckin kanssa ja seurustellut räppäri Sean ”Diddy” Combsin kanssa.