Mahtava keksintö! Kahvinkeitin mahtuu nyt taskuun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Markkinoille on nyt tullut tuote, jolla voit keittää kahvia missä vain. Jokainen kahvista nauttiva tietää, että kahvi maistuu parhaalta tuoreena. Taskukokoisella espressokeittimellä voit valmistaa kahvisi käden käänteessä missä sitten oletkin.

YouTube
YouTube

Uudessa Minipresso-kahvinkeittimessä voi käyttää kahvinpuruja tai kapseleita. Keitin on kooltaan 26-senttinen ja sen korkki toimii kahvikuppina. Minipresso paahtaa kahvin käsikäyttöisesti, eikä siihen tarvitse lisätä pattereita tai kytkeä virtajohtoa seinään. Kahvi nimittäin valmistuu, kun keitintä pumpataan käsin.

Minipresso on kätevä keksintö. Markkinoilla oleviin espressokeittimiin verrattuna Minipresso on edullinen, se maksaa noin 30 euroa. Laitteen ainoa huono puoli on, että se ei keitä vettä, vaan kuuma vesi lisätään erikseen. Matkalle lähtevän kannattaa siis varata kuumaa vettä mukaan, jos haluaa keittää tuoreet kahvit Minipressolla.