Kendall Jennerin unelma toteutui? Victoria’s Secretin uusin enkeli

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kendall Jenner on ihastuttanut Pariisin muotiviikoilla. Neitonen on yksi vuoden suosituimmista malleista ja hänen uransa on kovassa nousussa. Jenner on nyt vakuuttanut myös Victoria’s Secretin, ja tuoreiden huhujen mukaan Kendall tullaan näkemään yhtenä muotijätin alusvaatemalleista.

Kuva: Aqua Bendita
Kuva: Aqua Bendita

Kendall Jenner on avoimesti kertonut, että yksi hänen suurimmista unelmistaan on päästä Victoria’s Secretin listoille. Esiintyminen Victoria’s Secretin muotinäytöksessä on tuonut näkyvyyttä monelle mallille. Muotinäytökset ovat kuuluisia siitä, että mallit ovat puettu enkelinsiipiin ja arvokkaisiin alusvaatteisiin.

Victoria’s Secretin catwalkilla on nähty useita huippumalleja, kuten Heidi Klum ja Gisele Bündchen. Muotijätti on kertonut, että Kendall Jennerissä on potentiaalia alusvaate-enkeliksi. On todennäköistä, että Jenner tullaan näkemään enkelinsiivet selässään Victoria’s Secretin muotinäytöksessä.

Splash
Splash