Koiralla ei ollut leikkikaveria – keksi hauskan tempun ohikulkijoille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koirat pitävät tunnetusti palloleikeistä. Jotkut koirat eivät saa tarpeekseen pallon noutamisesta. Kanadan Calgaryssä on kuvattu huvittava tapaus, jossa koira oli jätetty yksin kotipihaan pallonsa kanssa. Koira nimittäin jekutti kadulla käveleviä ihmisiä mukaan palloleikkiin ovelalla tavalla.

YouTube
YouTube

Kotipihan ohi kulkeva koiranulkoiluttaja huomasi, että pihalla olevan koiran pallo oli pudonnut aidan toiselle puolen. Mies heitti koiralle pallon takaisin pihaan. Kun hän yritti lähteä paikalta hän huomasi, että koira pudotti pallon uudelleen aidan toiselle puolen. Koiran ovela suunnitelma siis toimi hyvin.

Mies kuvasi hauskan videon, jossa hän heittää koiralle pallon siinä toivossa, että pääsee sitten jatkamaan matkaansa. Koira on erimieltä. Karvakuono näyttää siltä, että se voisi jatkaa hauskaa leikkiä maailman tappiin asti. Lopulta koiran omistaja avaa ulko-oven ja koira juoksee sisään. Ei taida olla ensimmäinen kerta, kun tämä koira on jekuttanut ohikulkijoita.