Mies nappasi samppanjapullon korkin hampaillaan – tätä et tee perässä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Samppanja tarjoillaan viileänä. Mikäli ei halua avata pulloa miekalla sabrage-tekniikkaa apuna käyttäen, täytyy korkki saada sivistyneesti pullonsuusta ulos. Toisinaan korkki singahtaa korkealle ilmaan, ja historian varrella on rekisteröity myös ikäviä lentävän korkin aiheuttamia tapaturmia.

YouTube
YouTube

Nyt verkkovideolla nähdään mies, joka nappaa samppanjapullosta singahtavan korkin suuhunsa. Toivoa sopii, että miehen hampaat pysyivät tällissä ehjinä, sillä kovaa lentävä korkki on kaikkea muuta kuin miellyttävän tuntuinen hampaisiin kalahtaessaan. Toisin sanoen emme suosittele videolla nähtyä temppua kenellekään edes näin humalahuuruisena perjantaina.

Samppanjaa juodaan yleensä juhlien yhteydessä. Samppanjaa myydää yleisimmin 0,75 litran pulloissa, mutta juomaa on saatavilla myös 1,5 litran Magnum-koossa ja pienessä 0,188 litran Piccolossa. 15 litran samppanjapulloa kutsutaan Nabuchadnezzariksi.