Minipossuista tuli Instagram-tähtiä – voitko vastustaa näitä kuvia?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kahdesta floridalaisesta minipossusta on tullut Instagram-julkkiksia. Priscillalla ja Poppletonilla on yli 250.000 seuraajaa. Se ei ole ihme, sillä possujen kuvat sulattavat sydämet. Suloiset töpselikärsät esiintyvät kuvissa upeissa asuissa ja maisemissa.

Possujen omistaja Melissa Nicholson on lemmikeistään ylpeä. Hän on myöntänyt, että possut ovat hänelle kuin lapsia. Nicholson syyllistyy usein minipossujensa hemmotteluun, ja hän myös törsää rahaa possujen asuihin.

Koulunopettajana toimiva Nicholson on ottanut possut välillä mukaan myös töihin. Hän kertoo, että oppilaat rakastavat söpöä possukaksikkoa. Uteliaat lapset haluavat oppia eläimistä lisää, kun possut ovat läsnä. Eläinrakkaana ihmisenä Nicholson toivookin, että lapset oppivat pitämään huolta eläimistä ja kantavat vastuuta lemmikeistään.