Tosielämä vs. GoPro-elämä – kumman sinä valitsisit?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internet on täynnä upeita ja vauhdikkaita GoPro-kameroilla kuvattuja videoita, joista myös Stara on monesti uutisoinut. On kuitenkin hyvä muistaa, ettei pelkkä kevyen ja näppärän videokameran omistaminen tee kenestäkään YouTuben mahtavimpien videoiden tekijää ja tähteä.

YouTube
YouTube

Tämän sai huomata esimerkiksi Youtube-käyttäjä Mike Fry. Mies jakoi sivustolla humoristisen videon, johon hän on leikannut kohtauksia hurjista GoPro-videoista ja niiden kontrastiksi pätkiä omasta tavanomaisesta elämästään. Videon kuvauksessa Mike kertoo hankkineensa GoPro-kameran kaikkien hienojen videoiden innoittamana, mutta tajunneensa nopeasti oman elämänsä olevan huomattavasti tylsempää. Nyt hänen videonsa on katsottu jo kaksi miljoonaa kertaa.