Teinityttö oli syömässä banaania – sisältä löytyi 80 hämähäkkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka kaupan hedelmähyllystä ostetuista banaaneista löytyi erään naisen kotoa hengenvaarallisia hämähäkkejä, ja kuinka nainen joutui tuhoamaan osan omaisuudestaan varmuuden vuoksi. Nyt eräs toinen nainen on joutunut karmaisevaan tilanteeseen niin ikään banaanien vuoksi.

17-vuotias Walesissa asuva brittityttö Hannah John oletti saavansa banaanista terveellisen välipalan, mutta sen kuorittuaan hän huomasi banaanin sisällä jotain outoa. Siinä oli nimittäin eräänlainen aukko, The South Wales Evening Post -lehti uutisoi.

Tyttö tarkasteli aukkoa tarkemmin ja huomasi, että kyseessä oli oksettava yllätys. Aukossa oli nimittäin peräti 80 pientä hämähäkkiä. Kaikeksi onneksi hämähäkit olivat jo kuolleita, mutta se ei juuri vähentänyt tilanteen karmaisevuutta. Onneksi tyttö ehti huomata hämähäkit ennen banaanin syömistä.