Näyttelijäveteraani erottissävyisenä mainoksessa – reittä ja rintakarvoja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni näyttelijä aloittaa uransa mainosmaailmasta. Toisinaan käy kuitenkin niin, että yhtiöiden markkinointiosastot palkkaavat legendaarisia näyttelijöitä yrityksensä tuotteiden mainoskasvoiksi. Tuoreessa muistissa on esimerkiksi Jean-Claude Van Dammen ja Volvon rekkojen yhteisprojekti.

YouTube
YouTube

Nyt amerikkalainen näyttelijä Jeff Goldblum on esiintynyt hämmentävässä valaisinmainoksessa, josta ei välttämättä jää mieleen muuta kuin miehen eroottissävyinen elehdintä välkehtivine aamutakkeineen. General Eelectric -yhtiö on toteuttanut 61-vuotiaan näyttelijän kanssa kaksi minuuttia kestävän taltioinnin, ja lopputulos on luvalla sanoen hieman outo.

Jeff Goldblum on tehnyt pitkän uran Hollywoodissa, sillä miehen ensimmäinen rooli oli vuonna 1974 ilmestyneessä Väkivallan vihollinen -elokuvassa. Hänet nähtiin aikaisemmin tänä vuonna The Grand Budapest Hotel -elokuvassa. Näyttelijä muistetaan muun muassa elokuvista Kärpänen, Independence Day ja Steve Zissoun vedenalainen maailma. Lisäksi mies on esiintynyt televisiossa sarjoissa, kuten Will & Grace, Glee ja Simpsonit. Näyttelijä meni taannoin kihloihin 31-vuotiaan Emilie Livingstonin kanssa.