Kroaattinainen hyppäsi autolla nostosillalta

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina lyhenne YOLO on noussut suosituksi tilanteissa, joissa ihmiset ottavat jonkinlaisia riskejä. Kerran sitä eletään -mentaliteetti on aiheuttanut monia tilanteita, joita on saatu sittemmin ihmetellä nettivideoilla. Niin nytkin.

YouTube
YouTube

Tisnon kaupungissa Kroatiassa valvontakamera kuvasi tilanteen, jossa nostosilta oli juuri nousemassa, eli autolla sillalle ajaminen oli jyrkästi kiellettyä. Se ei kuitenkaan ilmeisen kiireistä naiskuljettajaa hidastanut, sillä hän kaahasi henkilöautollaan sillan yli.

Auto hyppäsi näyttävästi hyppyristä, mutta ei ilmeisesti saanut massiivisia vaurioita, sillä nainen jatkoi matkaansa kuin mitään ei olisi tapahtunut. BBC kertoi, että auto saatiin myöhemmin kiinni, ja sen kuljettajaksi paljastui 58-vuotias nainen. Nainen väitti poliisille, ettei nähnyt punaista valoa auringon häikäisyn vuoksi.