Mies painoi 363 kiloa – 91 kilon laihdutus inspiroi nyt muitakin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ylipainon kanssa taistelevien ihmisten on yleensä vaikea ottaa laihduttamisen ensimmäinen askel. Paras palkinto löytyy peilistä, eikä välttämättä vaa’an osoittamista numeroista. Yksinkertaisimmillaan laihduttaminen on sitä, että kuluttaa enemmän kuin syö.

Yhdysvaltalainen Larry Evans painoi joskus peräti 363 kiloa. Nyt mies on onnistunut pudottamaan uskomatonta elopainoaan 272 kiloon, eli yhteensä 91 kiloa. Mies on päivittänyt urakoinnistaan aktiivisesti myös sosiaaliseen mediaan, ja nauravainen mies haluaa näyttää toiminnallaan esimerkkiä muille sairaalloisen ylipainon kanssa painiville. Hän päivittää Facebookiin videoita ja kuvia urakastaan.

Larry on saanut paljon tsemppiä sosiaalisen median kautta, ja miehelle on perustettu jopa oma säätiö, jonne voi lahjoittaa rahaa. Tuotot käytetään henkilökohtaisen kuntovalmentajan palkkaamiseen ja kuntoiluvälineiden hankkimiseen. Larry on nimittäin suoriutunut urakastaan tähän mennessä yksin, ja tämä jos mikä vaatii mielenlujuutta, The Independent -lehti uutisoi.

Julkaisu käyttäjältä Larry Evans.