Ex-teinitähti loisti syntisen punaisessa mekossaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Milian on tehnyt uraa myös näyttelijänä ja televisiotähtenä. Hän vaihtoi taannoin levy-yhtiötään ja siirtyi Young Money Entertaimentin riveihin. Viime aikoina Christina tuntuu keskittyneen musiikkiuraansa enemmän näyttävään juhlimiseen.

Viikonloppuna Christina bongattiin muun muassa Latina-lehden bileistä Hollywoodin maineikkaasta Sunset Towers -hotellista. Entinen teinitähti oli pukeutunut melko rohkeaan punaiseen mekkoon, joka pääsi hänen yllään oikeuksiinsa. Asun takaosa paljasti samalla hänen alaselän tatuointinsa.

Teinitähtenä tunnetuksi alunperin tullut Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa. Pari karkasi naimisiin Las Vegasissa. Heille syntyi yhteinen Violet-tytär. Musiikkipari erosi jo vuonna 2010. Milian on nyt kihloissa Rap-A-Lot Records -levy-yhtiön pomon James Princen pojan, Jas Princen kanssa. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.