Grumpy Cat sai haastajan – Dracula-kissa ihastuttaa verkossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Oxfordshiressä on otettu huostaan yhdeksänvuotias kissa, joka muistuttaa hieman Kreivi Draculaa. Timmy niminen kissa oli jätetty heitteille ja se oli otettu löytöeläinkotiin hoidettavaksi. Kissan omaperäinen ulkonäkö johtuu etuhampaista, jotka ovat tavanomaista pidemmät.

YouTube
YouTube

Hoitajien mielestä vampyyrimainen ulkonäkö teki kissasta entistä persoonallisemman ja hellyyttävämmän. Hoitajat kuitenkin olivat hieman huolissaan siitä, löytäisikö Draculaa muistuttava mirri kodin. Joidenkin mielestä kissa näytti pelottavalta.

Tarinalla on onnellinen loppu, sillä Timmy löysi itselleen rakastavan kodin. Timmy ehti olla löytökodissa noin kuukauden. Uudet omistajat ovat kehuneet Timmyä ystävälliseksi ja rauhalliseksi kissaksi. Timmy on kaikkea muuta kuin verenhimoinen vampyyri.