Mies yritti juosta muovikuplan sisällä meren yli – rannikkovartiosto pelasti lopulta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hurjat tempaukset päättyvät usein ongelmiin, elleivät suunnitelmat, kokemus ja apuvoimat ole ajantasalla. Näin on nyt käynyt Yhdysvalloissa, jossa Reza Baluchi päätti lähteä Floridasta Bermudaan muovisella jättiläispallolla. Lopulta reissu päättyi helikopteripelastukseen.

YouTube
YouTube

Reza Baluchi on ultramaratoonari, joka on tottunut juoksemaan merkittävästi yli maratonin mittaisia juoksumatkoja. Hänen tarkoituksensa oli kirmaista jättiläispallon sisällä meren yli ja siten kampanjoida maailmanrauhan puolesta. Ultramaratoonarin kunto ei kuitenkaan riittänyt haasteeseen, vaikka mukana oli jonkin verran vettä ja proteiinipatukoita.

Veneilijät ilmoittivat rannikkovartiostolle, että merellä on kuplan sisällä sekavan oloinen mies, joka kysyy suuntaa Bermudalle. Lopulta viranomaiset päättivät pelastaa miehen. Ilmeisesti kupla oli joutunut merivirtojen ja tuulten viemäksi ja eksynyt pahemman kerran reitiltä.