Pariskunta yritti lasta 8 vuoden ajan – sitten tapahtui uskomaton käänne

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Gardnerin pariskunta luuli jäävänsä lapsettomaksi, sillä he yrittivät saada lasta peräti kahdeksan vuoden ajan tuloksetta. Ashley ja Tyson Gardner turvautuivat lopulta myös hedelmöityshoitoihin ja pyysivät läheisiään rukoilemaan, että hoidot auttaisivat heitä saamaan jälkeläisen.

tysonashleygardner05102014

Tulos oli lopulta jotain mitä kukaan ei osannut edes aavistaa. Gardnerit menivät nimittäin tarkastamaan hedelmöityshoitojen tilannetta ultraääneen, jonka tulos loksautti heidän leukansa ja tyrmistytti toden teolla myös ystävät ja läheiset.

Ashleyn sisällä oli nimittäin kasvamassa yhden lapsen sijaan peräti neljä pientä ihmisen alkua. Nyt perhe odottaa joulukuussa kaksia identtisiä kaksosia. Parin kannattaisi nyt ehkä lotota, sillä mahdollisuus tällaiseen raskauteen on Huffington Post -lehden mukaan yksi 70 miljoonasta.