Unelmaduuni? Turvatarkastaja tutki 10 000 kyyhkysen peräaukon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turvatarkastajien työtehtävät ovat yleensä todella vaihtelevat, mutta joskus alalla tulee siitä huolimatta melkoisia yllätyksiä. Tuskin eräs kiinalainen turvatarkastaja uskoi ammattiin hakiessaan, että hän tulisi kollegoineen tutkimaan muun muassa 10.000 linnun peräaukon.

1. lokakuuta Kiinan kansantasavalta täytti 65 vuotta, minkä kunniaksi vapautettiin 10.000 kyyhkystä Tiananmenin surullisenkuuluisalla aukiolla. Osana turvatarkastuksia miehet määrättiin tutkimaan kaikki linnut sen varalta, että niiden sisään olisi työnnetty lintuihin kuulumattomia aineita.

Amerikkalaisen CBS-uutiskanavan mukaan turvatarkastajat tutkivat jokaisen linnun siivet, jalat ja peräaukon. Koko tutkintaoperaatio kuvattiin lisäksi videolle, mutta kuvatallenne ei ole levinnyt vielä julkisuuteen.