Mies huuhtoi kullan vihkisormuksiinsa – kesti 18 kuukautta!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Skotlannista kotoisin oleva mies halusi panostaa vaimonsa vihkisormukseen. Romantikkona tunnettu John Greenwood päätti, että hän hankkii kullan sormukseen itse. Mies huuhtoi kultaa Skotlannissa sijatsevilla vuorilla lähes 18 kuukautta.

YouTube
YouTube

Greenwood halusi vaimonsa vihkisormuksen olevan omaperäinen, sillä kultasepänliikkeissä myydyt sormukset eivät olleet häntä varten. Mies on kertonut olleensa asialle niin omistautunut, että saattoi viettää päivästään 15 tuntia kultaa huuhtoen. Kuukausien aikana kultahippuja kertyi tarpeeksi ja sormukset saatiin valmistettua.

Asiantuntijoiden mukaan Skotlannin vuorilta huuhdottu kulta on laadukasta ja harvinaista. Kyseistä kultaa ei ole myynnissä. Greenwood on onnistunut hankkimaan hänelle ja vaimolleen todella ainutlaatuiset sormukset. Kultaiset vihkisormukset koristavat nyt parin kädessä, eikä niiden arvoa voi mitata rahassa.