UFO ikuistettiin Hong Kongin yllä – mikä tässä lentää?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toisinaan erilaiset televisiosarjat ja elokuvat nostavat UFO-havaintojen määrää, kun ihmiset aktivoituvat katselemaan tavallista enemmän taivaalle. Yleensä tunnistamattomat esineet todetaan selvitysten jälkeen lentokoneiksi tai esimerkiksi sääpalloiksi.

YouTube
YouTube

Nyt Hong Kongin yläpuolella lentänyt valopallo on päätynyt uutisiin, eikä sen alkuperää tiedetä edelleenkään. Televisioryhmän kuvaama, kirkkaan vihreänä loistava valo lipuu taivaanrannan ylitse. Yhtäkkiä valo nousee korkealle ilmaan pilvenpiirtäjien keskeltä. Video on kuvattu Hong Kongin protestien aikaan ja sama ilmiö näkyi myös muilla tapahtumapaikan videoilla.

On oletettu, että valo olisi peräisin kauko-ohjattavasta helikopterista, joka on kuvannut kaupungin kaduilla tapahtuvia mielenosoituksia. Yksikään uutistoimisto tai yksityinen henkilö ei ole julkaissut kopterin kuvaamaa materiaalia nettiin ja taivalla nähty esine on edelleen mysteeri, Daily Record uutisoi.