Vasikka karkasi kuorma-autosta moottoritiellä – kojelautakamera kuvasi

Ohhoh! · Annika Kela

Moottoritiellä liikkuva autoilija on kuvannut kamerallaan hurjan tilanteen. Edessä olevan kuorma-auton kyydistä loikkasi tielle vasikka. Korkean auton kyydistä hyppääminen ei onnistunut vahingoitta, sillä vasikka putosi tielle kyljelleen.

YouTube
YouTube

Venäjän Nizhny Tagilin kaupungissa on karjankuljettaja toiminut välinpitämättömästi, sillä hän oli ottanut kuorma-autonsa kyytiin vasikan. Autossa ei ollut eläintä varten turvakaiteita, eikä vasikka ilmeisesti ollut kytkettynä. Lopulta eläin päätti hypätä kyydistä kesken matkanteon.

Daily Mail -lehden mukaan vasikka selvisi tempauksestaan hengissä, mutta joutui eläinlääkäriin hoidettavaksi. Vasikan hyvinvoinnin kannalta täytyy vain toivoa, että kuski ei tullut hakemaan lehmäparkaa lääkäristä samalla kuorma-autolla, vaan eläinten kuljetukseen soveltuvalla autolla.