Kieszan jättihitistä tehtiin Venäjällä hervoton parodia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kanadalaispoppari Kiesza tunnetaan erityisesti Hideaway-jättihitistään, jonka musiikkivideo omaperäisine koreografioineen on virkistävää katseltavaa. Nyt videosta on tehty uralilainen versio. Venäjän Uralilta kotoisin oleva kaksikko on kuvannut Kieszan videon uusiksi ja tulos on hulvatonta katsottavaa.

YouTube
YouTube

Kuukausi sitten Uralilla asuvat Julia Starostina ja Michail Kuzminykh kuvasivat oman versionsa Hideaway-musiikkivideosta. Kieszan videossa tähti ja taustatanssijat jammailevat kadun vilinässä, kun taas Julian ja Michailin versiossa ollaan maatilalla traktoreiden ympäröimänä.

Kaksikon tulkinta videosta aiheuttaa hilpeyttä ja sen on katsottu YouTubessa jo yli 1,5 miljoonaa kertaa. Uralin karut maalaismaisemat tuovat videoon oman tunnelmansa. Kaksikko on suunnitellut videon hyvin ja kohtaukset etenevät saumattomasti.