Opettajalla oli tylsä työpäivä – vaimo teki typerän tempauksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni vitsailee soittavansa pommiuhkauksen lentokentälle lomamatkan lähestyessä loppuaan. Harva kuitenkaan turvautuu keinoon todellisuudessa, vaikka olemmekin uutisoineet toisinaan perättömien uhkausten tekijöistä. Nyt eräs opettaja syyllistyi vitsin takia pommiuhkaukseen.

Voisi olettaa, että kukaan ei ole tänä päivänä niin typerä, että järjestäisi Yhdysvalloissa perättömän pommiuhkauksen. Newyorkilainen opettaja oli kuitenkin lopen tylsistynyt työpäiväänsä jo aamuyhdeksän aikaan, joten hän pani vaimolleen tekstiviestin, jossa pyysi naista soittamaan pommiuhkauksen koululle.

Valitettavasti nainen ei nähnyt muutamaa sekuntia myöhemmin lähetettyä viestiä, jossa samainen herra lisäsi viestin perään ”ha ha”. Vaimo oli ehtinyt soittaa jo koululle pommista, ja yritti epätoivoisesti ilmottaa poliiseille, että kyseessä oli pelkkä vitsi.

Valitettavasti kahdeksan virkavallan edustajaa oli jo matkalla, ja kuulustelivat opettajaa asiasta perille päästyään. New York Postin mukaan miestä uhkaa virasta erottaminen vitsin takia.