Mel B sykähdytti rannalla – mitä tapahtui hiuksille?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -tyttöbändin Mel B, eli Melanie Brown, nähtiin America’s Got Talent -ohjelman tuomarina sarjan kahdeksannella kaudella. Taannoin Mel B julkaisi ensimmäisen kappaleensa kahdeksaan vuoteen. Hän on toiminut myös X Factor -ohjelman brittiversion tuomaristossa.

Parhaillaan Mel B lomailee Meksikossa yhdessä miehensä Stephen Belafonten kanssa. Eilen pariskunta kuvattiin nauttimassa lomastaan rannalla, josta he lähtivät ajelemaan merelle vesijetillä. Melanien näyttävä hiustyyli kiinnitti erityisesti huomiota.

Melanie Brown nousi kuuluisuuteen 90-luvun kuuluisimman tyttöbändin Spice Girlsien riveistä. Hän yritti käynnistää soolouraansa bändin hajoamisen jälkeen, mutta sittemmin suurempi menestys on tullut naisen osaksi kykyjenetsintäohjelmien tuomarina. Nainen on nähty muun muassa Yhdysvaltojen Talent-ohjelman tuomaristossa.