Valtava vasen kives hämmentää Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmaan mahtuu lukemattomia hienoja hyväntekeväisyystempauksia, joista eräs erikoisimmista on parhaillaan käynnissä Yhdysvalloissa. Kanadalainen Thomas Cantley pyörittää nimittäin Lefty-nimistä kaksimetristä vasenta kivestä koko maan halki hyväntekeväisyyden nimissä.

Kyseessä on puhallettava miehen kiveksen näköinen pallo, jota pyörittämällä 31-vuotias muotikuvaaja Thomas Cantley pyrkii kiinnittämään huomiota kivessyöpään. Kives ja mies lähtivät matkaan 4. syyskuuta New Yorkista, ja heidän tavoitteenaan on matkata aina Los Angelesiin saakka.

Cantley sai ajatuksen tempaukseen, kun hänellä todettiin kivessyöpä. Syöpä saatiin hoidettua, ja hän kertoo olevansa onnellinen ollessaan vielä elossa. Aikaisin havaituista kivessyövistä peärti 95 prosenttia kyetään hoitamaan. Thomas kertoi Splasn Newsille, että hänen toinen kiveksensä oli pahimmillaan appelsiinin kokoinen. Nyt hän pyörittää valtavaa kivestä kahdeksan tuntia päivässä.