Hammasharjojen kuningas – hintalappu 3 190 euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki eivät tyydy edulliseen vaihtoehtoon edes silloin, vaikka eri hintaisten tuotteiden laadulliset erot olisivat hiuksen hienoja. Joissakin tapauksissa tuotteiden hintaa nostaa ainoastaan suositun brändin merkki, vaikka tavara valmistettaisiin lähes samalla liukuhihnalla halpaversion kanssa.

YouTube
YouTube

Nyt markkinoille on tullut kaikkien luksuselämää rakastavien oma hammasharja. Tämä siksi, että ihmisten ei tarvitsisi enää tyytyä muovisiin ja alle viisi euroa maksaviin hampaanpesuvälineisiin. Jopa kalleimmat sähköhammasharjat joutuvat nyt kumartamaan tohtori Djorde Djokovicin kehittelemälle Reinast Luxury Toothbrushille.

Kyseessä ei ole mikä tahansa hammasharja, vaan uniikilla ja kauniilla muotoilulla varustettu titaanivartinen harja, joka mullistaa keksijänsä mukaan koko suuhygienian. Keksinnön juju piilee kaiketi vaihdettavassa harjaosassa, joka kuitenkin muistuttaa maallikon silmään hyvin paljon edullisten kertakäyttöhammasharjojen kärkien muotoilua. Hammasharja maksaa 4.000 dollaria, eli 3.190 euroa, ja osa julkkiksista on jo suostunut tuotteen mainoskasvoiksi.