Tyttöystävän piina – poikaystävä toistelee Taru Sormusten Herrasta -repliikkejä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Taru sormusten herrasta -kirjat ja -elokuvasarja ovat olleet eräitä maailmanhistorian tuottoisimmista. Menestyksekkäällä saagalla on runsaasti vannoutuneita faneja ja osa on opetellut elokuvan vuorosanoja ulkoa.

YouTube
YouTube

Yksi heistä on brittimies, joka on päättänyt yllättää tyttöystävänsä kerta toisensa jälkeen Taru sormusten herrasta -elokuvatrilogian vuorosanoilla. Mies jopa muuttaa ääntään hahmojen ja tilanteen mukaan, ja saa yllätettyä tyttöystävänsä kerta toisensa jälkeen. Miehen ystävä Joe Azzopardi koosti taltioinneista videon YouTubeen ja koostetta on katsottu yli 750.000 kertaa yhden vuorokauden aikana.

Kerroimme taannoin, että hollantilaisessa Geldrop-nimisessä kaupungissa on kokonainen kaupunginosa, jonka kaikki kadut on nimetty J.R.R. Tolkienin luomien tarinoiden tapahtumapaikkojen ja hahmojen mukaan. Videon pariskunnan kannattaisi käydä kohteessa pyhiinvaelluksella, sillä alueella on esimerkiksi Galadriel- ja Legolas -nimiset kadut.