Suositun perhedraaman ”pastori-isä” paljastui lasten ahdistelijaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Camdenin perheestä kertova draamasarja Seitsemäs taivas oli aikoinaan monen nuoren ja aikuisen suosikkiohjelma. Sarjassa käsiteltiin kipeitä aiheita seitsenlapsisen perheen arjen kautta. Sarjan pääosassa nähtiin muun muassa Jessiba Biel, josta tuli sittemmin supertähti.

Lisäksi televisioperheen isänä nähtiin Eric Camdenin roolihahmoa esittänyt Stephen Collins. Nyt pastori-isää esittänyt Collins on pilannut ihastuttavaan perhesarjaan liittyvät mielikuvat, sillä todellisuudessa näyttelijäherra on kaikkea muuta kuin lasten asialla oleva pullantuoksuinen isähahmo.

Viihdelehti TMZ on saanut käsiinsä nauhoitteen, jolla terapiaistunnossa oleva Collins paljastaa ahdistelleensa lapsia. Collins myöntää muun muassa pyytäneen nuorta tyttöä koskettamaan häntä seksuaalisesti ja paljastelleen sukupuolielimiään hänelle useaan eri otteeseen. Hänen uhrikseen ovat joutuneet ainakin kaksi tyttöä, ja he olivat tekojen aikaan 11- ja 13-vuotiaita. Toinen oli Collinsin naapurin veljentyttö ja toinen ensimmäisen vaimon sukulainen.

Stephen Collins esitti Seitsemäs taivas -televisiosarjan hyveellistä perheenisää 11 tuotantokauden ajan vuosina 1996-2007. Tunnettu näyttelijä Jessica Biel esitti sarjassa hänen vanhinta tytärtään Marya. Alaikäisten lasten ahdisteluiden kerrotaan tapahtuneen 70-luvulla, mutta ne tulivat ilmi parisuhdeterapiassa vuonna 2012. Hän erosi vaimostaan Faye Grantista samana vuonna.