Teinityttö lintsasi koulusta – äidin kosto poikkeuksellisen karu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen tietää, että teini-iässä nuoret eivät yleensä halua viettää aikaa vanhempiensa kanssa yhtään enempää kuin on pakko. Kaikkein viimeisin paikka olla isän tai äidin seurassa on tietenkin koulu. Tällaisen tilanteen joutui kuitenkin kokemaan 14-vuotias koulupinnari Ricky Durant.

YouTube
YouTube

Äiti Jeannie Crutchfield sai tiedon, että hänen Ricky-tyttärensä oli lintsannut koulutunneilta, joten hän päätti tehdä asialle jotain konkreettista. Niinpä äiti lähti tyttärensä mukaan kouluun varmistamaan, että menee perille saakka. Kaiken lisäksi äiti kuvasi tilanteen videolle, jonka julkaisi saman tien Facebookissa. Tulos oli tyttären kannalta melko nolo, sillä hänen koulutoverinsa näkivät tyttären perässä kamerakännykkä kädessä kulkevan äidin.