Täydellisen naisen kohuttu tytär esitteli rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityaikakauden ja Täydelliset naiset -suosikkisarjan innoittamina Yhdysvalloissa on nähty viime vuosina useille paikkakunnille sijoittuvia Tosielämän täydelliset naiset -realitysarjoja. Yksi suosituimmista on ollut Orange Countyn täydelliset naiset, jota on esitetty myös Suomessa.

Yksi sarjan taannoisista päätähdistä, Lynne Curtin, katosi julkisuudesta jo vuosia sitten kohujen saattelemana, mutta nyt hänen 22-vuotias tyttärensä on astunut julkisuuden valokeilaan. Seksivideonsa merkeissä jo aiemmin noteerattu Alexa Curtis esitteli eilen rantakuntonsa. Aikuisviihteen ystäville Alexa saattaa olla jo entuudestaan tuttu, sillä hän kertoi taannoin julkisesti keränneensä pornoalalla rahaa kauneusleikkauksiin.

Muutama vuosi sitten Alexan julkkisäiti Lynne Curtin etsintäkuulutettiin, koska hän ei ilmestynyt oikeuteen todistamaan raha-asioihinsa liittyvässä oikeudenkäynnissä. Kiistaa käydään peräti 1,2 miljoonasta dollarista, joka hänen ja aviomiehensä olisi ollut määrä maksaa liikekumppanille. Curtin ei ilmaantunut oikeuteen, joten tuomari asetti etsintäkuulutuksen hänen pidättämisekseen. Samoihin aikoihin Lynne ja hänen miehensä häädettiin kodistaan jätettyään maksamatta asunnon vuokrat.