Hämähäkit ottivat yhteen – toisesta putkahti joukko pikkuhämähäkkejä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hämähäkkikammoisten ihmisten kannattaa jättää suosiolla tämä uutinen lukematta tai ainakin video katsomatta, sillä mikä on karmivampaa kuin ison hämähäkin räjähtäminen pienemmiksi hämähäkeiksi? Mathew Duncan -niminen mies kuvasi tällaisen tapauksen lähietäisyydeltä.

YouTube
YouTube

Mies oli löytänyt kalifornialaisesta asunnostaan muutaman hämähäkin ja pani ne purkkiin. Pian hän kuitenkin huomasi, että hämähäkit eivät pitäneet toisistaan ja ne hyökkäsivät toistensa kimppuun. Samassa toinen hämähäkeistä päästi selästään pikkuiset hämähäkinpoikaset vapauteen, ja lapsukaiset vipelsivät pitkin purkkia.

Kuvaajan mielessä on varmasti käynyt helpotuksen tunne huomattuaan, että toinen hämähäkeistä olisi saattanut päästää poikasensa asuntoon, ellei hän olisi pannut kahdeksanjalkaisia hämähäkkejä purkkiin. Mathew kertoo, että lopulta toinen hämähäkeistä mutusteli yksi kerrallaan myös poikaset, joita oli purkissa noin 20-30 kappaletta.