Koira jahtasi UAV-helikopteria – isännältä hauska leikki

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koirat ovat aktiivisia eläimiä, jotka pitävät leikkimisestä. Joillain koiraroduilla on energiaa vaikka muille jakaa, eikä leikkiminen ja lenkittäminen aina riitä energian purkamiseen. Nyt eräs karvaturri on saanut hauskaa tekemistä.

YouTube
YouTube

Kekseliäs koiranomistaja sai nimittäin idean huomatessaan, että koira haluaa jahdata hänen radio-ohjattavaa helikopteriaan. Daily Mail -lehden mukaan Australian Sydneyssä asusteleva mies oli testaamassa radio-ohjattavaa helikopteria, kun hän huomasi, että hänen koiransa oli siitä myös erittäin kiinnostunut.

Koira alkoi jahdata helikopteria ja leikki oli valmis. Nyt omistaja Dave Jansen on sitä mieltä, että kaikilla koiranomistajilla pitäisi olla oma helikopteri.

Mies kuvasi videolle, kun hänen jackrussellinterrierinsä Tyler jahtasi innoissaan helikopteria. Jansenin mukaan Tyler on ollut paljon tyytyväisempi sen jälkeen, kun hän on päässyt kunnolla juoksemaan ja jahtaamaan helikopteria. Laite ei tietenkään korvaa koiran lenkkeilytystä tai muita leikkejä, mutta se on erinomainen lisä koiran kanssa ulkoilemiseen.