Kanye West teettää kaksivuotiaalle kihlasormuksen – erikoinen syy

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian ja hänen aviomiehensä Kanye West ovat monen mielestä maailmankaikkeuden omituisimmat vanhemmat. Ei ehkä siksi, että he tuntuvat hemmottelevan reilun yksivuotiaan tyttärensä pilalle, vaan siksi, että he tekevät sen aivan tarkoituksella.

Nyt Kanye suunnittelee lapselleen ennennäkemätöntä sormusta. Viisitoistakuukautinen North West saa pian isältään ikimuistoisen lahjan, jota hän voi pitää vasemmassa nimettömässä. Kanye Westin mukaan hänen suunnittelemansa sormus on symboli isänrakkaudesta.

Sormukseen upotetaan mahdollisimman iso timantti, mitä alle kaksivuotias voi kädessään kantaa. Suunnittelutyössä on mukana myös Kim Kardashianin vihkisormuksen toteuttanut Lorraine Schwartz.

HollywoodLife.comin julkaisema uutinen ei oikeastaan enää edes kohahduta, sillä tältä perheeltä voi näemmä odottaa mitä vaan. Äskettäin Kim palkkasi perheelleen henkilökohtaisen stylistin, jonka ainoana tehtävänä on vastata siitä, että Kimin ja Northin vaatteet sopivat yhteen. Lisäksi tiimiin liittyi räätäli, joka luo Kimin asuista sopivia versioita Northille.