Lintu hyökkäsi pyöräilijän kimppuun – isku videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian New South Walesin osavaltiossa pahaa-aavistamaton pyöräilijä joutui raivoisan linnun hyökkäyksen kohteeksi. Mies oli kiinnittänyt pyöräänsä GoPro-kameran kuvatakseen pyörälenkkinsä. Kamera taltioi kuitenkin lopulta linnun hyökkäyksen.

YouTube
YouTube

Hyökkäyksestä huolimatta pyöräilijä selvisi ehjin nahoin. Australialaisia on varoitettu, että pesintäkaudella linnut saattavat olla erittäin aggressiivisia. Kyseinen pyöräilijä ei ollut ainoa, joka on ollut saada löylytyksen harakalta, sillä hyökkäyksiä on tehty ympäri Australiaa.

Sosiaalisessa mediassa ihmiset ovat kertoneet, kuinka aggressiiviset linnut ovat ahdistelleet luonnossa liikkujia. Monet australialaiset ovat kuvanneet videolle kohtaamisen näiden vihaisten lintujen kanssa. Uutiskanavat ovat myös varoittaneet harakoiden hyökkäyksestä. On syytä toivoa, että pesintäkausi päättyy pian ja rauha palautuu ihmisten ja harakoiden välille.