Maroon 5 julkaisi mauttoman musiikkivideon – ihannoi väkivaltaa?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suosittu bändi Maroon 5 on julkaissut musiikkivideon kappaleelleen Animals. Video on aiheuttanut kohun heti julkaisemisensa jälkeen. Monet ovat pitäneet videota raivostuttavana ja mauttomana. Videossa Adam Levine esittää seksuaalirikolliseksi luokiteltavaa henkilöä.

YouTube
YouTube

Bändin keulahahmo Levine on videolla mies, jolla on eräästä naisesta pakkomielle. Mies vainoaa naista ja suunnittelee naisen kaappaamista. Tosielämässä monet naiset ovat juotuneet huumatuiksi ollessaan yökerhossa. Videossa on kohtaus, jossa mies vainoaa naista baarissa, ja se on saanut videon katsojat vihaiseksi.

Musiikkikappaleessa Animals puhutaan eläimellisistä vieteistä, kuten toisen saalistamisesta. Laulun sanat yhdistettynä tähän videoon on aiheuttanut melkoisen kohun. Kenellekään ei jää epäselväksi, mitä videon vainoaja suunnittelee. Videolla nähdään Adam Levinen kuvankaunis vaimo Behati Prinsloo, ja Victoria’s Secret -mallina tunnetuksi tullut Prinsloo nähdään videossa alasti. Pari meni viime kesänä naimisiin.