Pesukarhu tunki päänsä väärään paikkaan – ihmiset pelastivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uteliaat eläimet joutuvat ongelmiin ympäristöä tutkiessaan ja ruokaa etsiessään. Ei ole harvinaista, että eläin sotkeutuu luontoon heitettyihin roskiin, ja ihmiset ovat pelastaneet muun muassa siilejä, kettuja ja lintuja pinteestä.

Nyt eräs pesukarhu on työntänyt päänsä hieman liian pienestä aukosta. Onneksi paikalle oli kuitenkin saapunut mies, joka hankki nopeasti apua pesukarhun pelastamiseksi. Rosvonaamarilla varustettu eläin ei luonnollisesti pitänyt ihmisten käsittelystä. Onneksi eläinlääkärin antama nukutusaine sai karvakuonon rauhoittumaan siinä määrin, että avunantajat pääsivät leikkaamaan pään ympärillä ollutta levyä pienemmäksi.

Barcroft TV:n mukaan pesukarhu sai kömmähdyksessään vain pintapuolisia naarmuja, ja niitä lääkittiin antibioottisuihkeella. Tuuheahäntäinen pesukarhu pääsi parantelemaan haavojaan eläinsuojaan veden ja hedelmien parissa. Lopulta pesukarhu päästettiin vapaaksi luontoon. Toivottavasti veijari sai tapauksesta opetuksen, että päätä ei kannata tunkea jokaiseen koloon.