Pikkutyttö toi päiväkotiin 249 pussia heroiinia – luuli karkiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Päiväkodeissa ja kouluissa on perinteisesti tapa, että päivänsankari jakaa muille lapsille karkkia tai muuta naposteltavaa juhlan kunniaksi. Neljävuotias amerikkalaistyttö löysi repustaan pieniä pusseja, joissa oli valkoista jauhetta. Pikkutyttö luuli, että kyseessä oli karkkia ja jakoi pussit päiväkodissa.

Kun lapsi alkoi jakaa jauheannoksia päiväkodissa, heräsi kerhotätien epäilykset välittömästi. Pussien sisältö osoittautui heroiiniksi. Lapsen repussa oli ollut yhteensä 249 pussia heroiinia. Päiväkodin työntekijät soittivat poliisille, joka suoritti kotietsinnän lapsen kotiin. He pidättivät 30-vuotiaan äidin.

Kohtalokas erehdys oli johtanut heroiinien paljastumiseen, sillä perheen lemmikki oli repinyt rikki edellisenä iltana neljävuotiaan tytön tarharepun. Tästä syystä lapsi oli ottanut päiväkotiin väärän kassin. Tyttö sekä hänen yhdeksänvuotias veli ja 11-vuotias sisko on toimitettu tapauksen jälkeen huostaan, WBOC-uutiskanava raportoi.