Seksiasentoja keskellä New Yorkia – ohikulkijat ihmeissään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Cosmopolitan-lehteä voidaan pitää nuorten naisten Raamattuna, joka tarjoilee muoti- ja kauneusvinkkien lisäksi usein parisuhteisiin ja seksiin liittyviä neuvoja. Naistenlehtien sivuilla on nähty usein kuvitettuja vinkkejä erikoisista seksiasennoista, ja nyt eräs pari päätti kokeilla variaatioita.

YouTube
YouTube

Sen sijaan, että henkilöt olisivat suorittaneet akrobaattista aktiaan kotioloissa, panivat he päälleet alastonpukua muistuttavat asut ja jalkautuivat New York Cityn kadulle. Seksiasentojen suorittamisesta syntyi huumoripitoinen pila, jolla todistetaan, että kokeellinen seksi saattaa olla kaikkea muuta kuin eroottisesti kiihottavaa.

Parilla on silminnähden hankaluuksia suoriutua erikoisista asennoista tyylillä. Jos ei muuta, niin touhuja sivusta seuraavat ohikulkijat saavat varmasti elämänsä parhaimmat naurut asentoja äheltävää paria katsoessaan. Kenelle nämä asentovinkit on tarkoitettu? Sirkusvoimistelijoille?