Courtney Stodden haluaa Baywatch-tähdeksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Teinivaimoksi tituleerattu Courtney Stodden on nähty rannalla tutun näköinen uimapuku yllään. Neitokainen oli pukeutunut Baywatch-tyyppiseen uimapukuun ja telmi vedessä kameroiden räpsiessä hänestä kuvia. Pamela Andersonia imitoiva ilmestys on saanut huhut liikkeelle koskien tulevaa Baywatch-elokuvaa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Olemme aiemmin kertoneet, että tekeillä on Baywatch-elokuva, jonka päänäyttelijänä tullaan näkemään Dwayne ”The Rock” Johnson. Vielä ei ole tiedossa, ketä muita elokuvassa nähdään, ja siksi Courtney Stodden on aiheuttanut huhuja Baywatch-elokuvan ympärille.

Stodden on selvästi kiinnostunut Baywatch-projektista ja tämä on hänen tapansa ilmaista se. Elokuvaan liittyvät koe-esiintymiset ovat käynnissä ja on todennäköistä, että Stodden hakee elokuvasta roolia itselleen. Nähtäväksi jää, toteutuuko neitosen haave. Stoddenilla on paljon kokemusta esiintymisestä median edessä, mutta valkokankaalla neitoa ei ole vielä nähty.

Kuva: Splash
Kuva: Splash