Hurjapäät kiipesivät pilvenpiirtäjän huipulle – hakkeroivat valtavan mainostaulun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Viime aikoina netissä on levinnyt paljon kuvia ja videoita hurjapäistä, jotka kiipeävät korkeisiin paikkoihin ja ottavat itsestään kuvia. Näitä uhkarohkeita temppuilijoita eivät korkeat paikat pelota.

YouTube
YouTube

Monet ihmiset kammoavat korkeita paikkoja ja rakennuksia, mutta nämä yllytyshullut näkevät ne vain haasteena. Hong Kongissa on nyt kuvattu upea video uhkarohkeasta kiipeilystä. Videon kiipeilijät ovat päättäneet esittää videonsa sille kuuluvalla tavalla, nimittäin Hong Kongin pilvenpiirtäjän katolla olevassa mainostaulussa.

Temppuilijat kiipesivät pilvenpiirtäjän katolle ja kaappasivat mainostaulun omaan käyttöönsä. Mainostaululla oleva video korvattiin temppuilijoiden omalla kiipeilyvideolla. Monet ovat sitä mieltä, että tempaus on hienosti toteutettu ja kuvattu. Jopa niin hienosti, että voisi luulla ammattilaisen olleen asialla. On epäilty, että stunttiporukan toimintaa on sponsoroitu ja mukana on ollut alan ammattilaisia. Joka tapauksessa video on hurjaa katsottavaa.